23 maart Munay Ki workshop: Inwijding van de healer & Vuurceremonie

hartvuur

Munay Ki staat voor de ‘wil en liefdeskracht van het hart ineen’  en is een spirituele traditie van de Q’eros indianen uit Peru. Munay Ki is de weg van het hart, en bestaat uit een serie van 9 energietransmissies. Deze kennis en wijdingen hebben Qéros Indianen 500 jaar generatie op generatie bewaard, voor deze Nieuwe Tijd en overdracht naar ‘t Westen sinds de jaren negentig.

In deze workshop Munay Ki  krijg je uitleg over basisprincipes van de Munay Ki traditie ontvang je de eerste energietransmissie.
Dat is de  Hampe Rite, de Energietransmissie van de Healer en activeert jouw vermogen tot heling van jezelf en van anderenHet doet een diepe, zachte onderstroom van liefde en begrip ontwaken. Het is een zegening en een bekrachtiging die van meester op leerling wordt doorgegeven. Als leerling wordt je opgenomen in de cirkel van genezers en het geeft je een verbinding mportet sannaet de sjamanen die deze inwijding in het verleden ook hebben ontvangen.

De vuurceremonie, is de kernceremonie van Munay Ki. Elke energietransmissie is een energetisch zaadje dat in jouw systeem wordt geplant. Daarna breng je jouw zaad tot bloei met de kracht van het transformerende element vuur bij het altaar van kaarslicht en edelstenen.

Zie ervaringen Munay Ki: Energietransmissie van de Healer
Meer weten over Munay KI?

Hoe kun je er thuis mee verder
Aan het eind van de avond krijg je een map mee naar huis, zodat je er zelfstandig verder mee aan de slag kunt. Er staat in hoe je een gewijde ruimte creeert, hoe je jouw persoonlijke heilige werkruimte op zielsniveau opent, en hoe je een vuurceremonie zelf uitvoert.
Kortom: hoe jij jouw zaadje van de energietransmissie van de Healer voedt om de stroom onvoorwaardelijke liefde van jouzelf te borgen. En om de helende kracht in je handen, adem en ogen verder te ontwikkelen. Die helende gebruik gebruik je eerst voor jezelf, en als je dat wilt ook bij anderen. Geef het tijd, warmte en zachtheid om te ontwikkelen.

Uit ervaring heb ik geleerd dat je de helende kracht kunt vergelijken met Reiki 1. Reiki 1 en/of 2 beoefenaren ervaren een toegenomen kracht in de handen.

Aanmelding voor deze Munay Ki Workshop gaat via PLAYCreation op Facebook

Er is genoeg plek, je kan een kaartje kopen aan de deur. Wel fijn als je je even aanmeldt op Facebook. lees even verder, het is bedoeld voor 20-ers, en 30-ers. lees hieronder meer over PLAYCreation.

Datum: woensdag 23 maart 2016
Kosten: €12,- , Of één strip van je PLAY strippenkaart
(PLAYditation- of PLAYcreation-strippenkaarten zijn vanaf januari allebei geldig)

Inloop: 19:00
Workshop: 19:30-22:00
Locatie: Danspaleis030, Herculusplein 25, Utrecht.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PLAY agenda: http://www.playcreation.nl/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PLAYcreation is een initiatief vanuit PLAY! Natural Dance Party. Op de woensdagavonden worden er verdiepende activiteiten georganiseerd voor 20’ers en 30’ers. Dit vormt een speels buffet waarmee jonge mensen kunnen proeven van wat er allemaal te vinden is op het gebied van zelfontplooing. Bewustwording op een laagdrempelige manier. 🙂