Testimonials

Munay Ki Training

Munay Ki: Energietransmissie van de Healer

Na een vuurceremonie van Sanna te hebben bijgewoond, voelde ik dat ik heel graag de verdieping in wilde met Munay-Ki en volgde bij haar de hele training. Haar kennis over de natuurvolkeren en liefde voor het pad van de Munay-Ki is groots en ze doet de inwijdingen met zachtheid, respect en ruimte voor de ontvanger. De Munay-Ki inwijdingen hebben mij weer op diep niveau in verbinding gebracht met mijn hart en de natuurelementen en ik ervaar elke dag de effecten daarvan. Heel dankbaar dat Sanna en de Munay-Ki op mijn pad zijn gekomen en dat ik de inwijdingen nu mag gaan doorgeven!
Mandy van der Zeeuw, 3 februari 2015

“Door de Munay Ki wordt het voor mij steeds makkelijker om vanuit mijn hart te leven. De liefde staat centraal in de Munay Ki. Het is alsof ik het leven nu steeds vaker tot in de kern kan ervaren,  zonder oordeel. De inzichten die ik heb gekregen heb en nu na de cursus nog steeds ervaar zijn ongekend.”
Angelique Verhoef, mei 2014

Op de laatste dag van de training ervoer ik een helderheid die ik nog niet kende. ik voelde mij intens met alles verbonden, heel, één. Ik realiseerde mij dat ik mij met vele energieën contact kan maken en ermee kan werken. Daardoor voel ik mij verbonden met alles, en dankbaar.
Anoniem, mei 2014

“De zachtheid waarmee je de wijdingen doorgeeft is in mijn ogen heel bijzonder. je vrouwelijke energie, je liefde zijn goed voelbaar. Bij de meeste energietransmissies was voor mij subtiel waarneembaar wat er veranderde. soms wat heftiger, soms voelde ik niets. De veranderingen waren in de week erna wel goed voelbaar. Dank voor je humor, en je heldere en liefdevolle wijze van lesgeven. Je bent een bron van kennis en deelt deze met groot plezier. Lees meer...

Je verdiept Munay Ki met je kennis van de Incacultuur en je leringen bij vele Peruaanse sjamanen. Leuk om de overlappingen van deze weg – naar kwantummechanica, mystiek, kabbala, christendom en andere spirituele stromingen – mee te krijgen.

Bonus vond ik je vrije kant, je anti-dogma houding, en je stimulans om aan eenieder om in haar of zijn eigen meesterschap te gaan staan. En door het doen van de rituelen, vuurceremonies en meditaties zelf te ontdekken wat wel en niet past in je spirituele ontwikkeling. Dankjewel, je hebt mij leren groeien in vertrouwen in mijn intuïtieve en helende gaven! M.N.


“Door Sanna en haar lessen in Munay Ki ben ik eindelijk aan het leren universele energie door te geven i.p.v. mijn eigen energie weg te geven.
Hierdoor kan ik me beter focussen op mijn eigen pad, dat zich liefdevoller en organischer ontvouwt dan voorheen.
Eerder zette ik stappen vanuit wilskracht, nu vanuit een hartewens.
De workshops en trainingen bij Sanna, en de verbinding die ik daarin voel, zijn elke keer weer een cadeautje!”
Francis van der Wiel, januari 2015

“Sanna heeft het talent dat ik me echt vrij voel mezelf te zijn. Ze is nieuwsgierig op een neutrale wijze. Ik weet zeker ik hoef niets te verbergen, kan alles zeggen en doen. Tegelijkertijd voel ik haar aanwezigheid zoals ze zegt, “naast” mij. Zacht en sterk, vrolijk en serieus tegelijk. Ze kan een respectvolle afstand bewaren terwijl ze naar me luistert en kijkt. Zo dat ik zelf tot de kern doordring zonder dat ze erdoorheen gaat adviseren of suggereren. Dat ligt bij mij nogal gevoelig. Ik voel al gauw als iemand mij wil helpen met dingen die voor mij niet kloppen of op een manier die teveel op zijn eigen ideeën gebaseerd is.
Ook neem ik graag iets van haar aan, omdat ze zelfs met “les geven” iets aanbied zonder het op te willen dringen. Ze staat open voor wat er is en kan flexibel ingaan op wat zich aanbied in het moment. Ze kan verrassen met scherpe inzichten of invalshoeken die vernieuwend en verhelderend zijn”
Sandra

Het pad van de Munay Ki is voor mij een pad, waardoor ik dichter bij mijzelf kom en ik meer vanuit het hart leef, in verbinding met de natuur, in en om mij heen.

Het begin van dit pad was het bijwonen van twee Despacho’s ceremonies met de Inca-sjamanen. Dit voelde als een thuiskomen en ik ervoer weer de verbinding met Peru en Inca-cultuur. Na de laatste ceremonie voelde ik dat het moment daar was om mij in de Munay Ki te gaan verdiepen en energie-transmissies te ontvangen. Zo kwam ik bij Sanna terecht.
De energietransmissies heb ik als erg prettig ervaren. Ik voelde mij meteen op mijn gemak, veilig en vertrouwd. En zowel Sanna als assistent Laura gaven de transmissies door met zachtheid, liefde en respect. Daarnaast vond ik ook fijn de manier waarop Sanna uitleg gaf en vertelde over de Munay Ki en de Inca-cultuur.
In zeer korte tijd na de transmissies was het voor mij al voelbaar. Ik voelde mij zachter en liefdevoller en ook erg prettig was de innerlijke rust die het mij gaf.  Ook werd het opgemerkt door mijn omgeving. Ik kreeg reacties dat ze mij zachter vinden, maar daarnaast ook krachtiger en dat ze zien dat ik het pad volg van mijn hart, dat een leven met Munay Ki bij mij past.

Ik doe nu elke dag de vuurceremonie en de meditaties, een fijn begin van de dag! Daarnaast ben ik ook begonnen met het doorgeven van de energietransmissies. Heel fijn om te doen en mooi om te zien hoe ook de ander de zachtheid en liefde ervaart. Munay Ki is voor mij een leven vanuit het hart en ik sta met liefde en dankbaarheid in het leven. Dank je wel lieve Sanna voor deze prachtige cadeautjes!
Antoinette Heij, april 2015

Nusta  Karpay

Lieve Sanna,
Waar ik zo naar zocht heb ik gevonden: Zelfliefde.
Met de Nusta Karpay heeft er een omwenteling plaats gevonden.
Dankjewel voor je liefdevolle warme laagdrempelige begeleiding waarin ook jij je kwetsbaar durfde op te stellen. Ik heb rust gevonden waar ik voorheen zo aan het piekeren was. Ik ben veranderd in de liefde. Ik voel mij niet meer afhankelijk, maar heb nu een relatie vanuit zelfliefde. Dat is heel anders!
Ik heb meer energie maar vooral, ik geniet meer. Ik voel me liefdevol.
En als ik mijn ego voel opkomen of emoties waar ik wat moeilijker mee om kan gaan vraag ik de Nusta’s (en Engelen) om bij me te zijn en mij te helpen.
Waar ik voorheen nog wel na zo’n prachtig samen zijn (training) na zoveel tijd in een dipje kon belanden van wat is het nut….. Zit ik nog steeds lekker in mijn vel.
Ik kreeg de uitslag van mijn nieren en die zijn achteruit gegaan maar…. ik kan er mee omgaan waar ik de vorige keren toch flink van slag was na het nieuws.
Het is prachtig wat deze rites van de Nusta Karpay en Munay Ki te weeg brengen.
Dankjewel. Warme liefdevolle knuffel,
Sonja

Meer Nusta Karpay ervaringen van deelnemers – zie onder aan pagina Nusta Karpay

De energietransmissie van de Healer activeert jouw vermogen tot heling van jezelf en van anderen. Het doet een diepe, zachte onderstroom van liefde en begrip ontwaken. Het is een zegening en een bekrachtiging die van meester op leerling wordt doorgegeven.
Als leerling wordt je opgenomen in de cirkel van genezers en het geeft je een verbinding met de sjamanen die deze inwijding in het verleden ook hebben ontvangen.

“Toen jij voor de wijding je Wiragocha (=ziel) voor mij opende voelde ik dat als een warme deken om mij heen, het voelde vertrouwd en veilig. Ik zag jou in mijn innerlijk oog in gele en groene kleuren. Toen jij jouw handen op mijn handen legde tijdens de wijding voelde ik via mijn handen en armen een energiegolf en tinteling door mijn lichaam gaan en ervoer een soort ‘reset’ van mijn hele systeem.”
D.
april 2014.

“Ik heb gevoeld dat eerst jij er helemaal voor mij was, als liefdevolle aanwezigheid. Toch schrok ik even van de sterkte van de energie die binnenkwam door mijn handen. Ik aarzelde, voelde iets van verzet, en besloot het toe laten. Het voelde alsof twee zwaarden van vuur mijn armen ingingen en er blokkades opruimden, en toen werd mijn hele lichaam fijn warm.”
Sandra K. april 2014

“Ik voelde fysiek warmte via mijn handen mijn lichaam binnenkomen. Een gevoel van dankbaarheid en liefde vulde mij. Direct na de wijding kreeg ik innerlijke beelden van een adelaar, die mij op zijn vleugels meenam om in de rondte te vliegen en heel hoog te gaan. Tot mijn verbazing was ik helemaal niet bang, terwijl ik hoogtevrees heb. Het was een ontroerende ontmoeting met dit krachtdier. Het was fijn dat je uitlegde dat het krachtdier adelaar symbool staat voor het eenheidsbewustzijn, het contact met de Bron. En dat ik door dit visioen eraan herinnerd wordt dat ik op dit niveau, alles om mij heen kan ervaren. ”
T. tijdens workshop Dag Buiten de Tijd, 25 juli  2014

Ervaring van Sanna zelf:
“Ook als je geen sensaties in je vijf gewone of je sensitieve zintuigen voelt, is de inwijding evengoed ‘geslaagd’. Dat ‘voelen van ervaringen’, het opengaan van je intuïtieve vermogens, verschilt van persoon tot persoon. De een ziet beelden, de ander hoort iets, de volgende voelt iets, de ander ‘weet’ opeens iets. Eenieder die dit pad volgt, zal vanzelf zijn of haar sensitieve zintuigen ontwikkelen als die nog niet ontwaakt zijn.”

“Ik heb Sanna ervaren als een liefdevolle, zachtaardige, doch krachtige en duidelijke vrouw. Ze komt op mij over als iemand die weet waar ze over praat en de kennis tot zich heeft genomen en uitdraagt via haar hart.
Ik vind dat Sanna je goed begeleidt, door je vooraf uit te leggen wat je zou kunnen ervaren en achteraf de mogelijkheid biedt om je ervaringen met haar te delen.
Ik vind het erg prettig hoe ze ruimte biedt voor jouw eigen, persoonlijke invulling en je daar toe uitnodigt.
Ik heb deelgenomen aan de eerste inwijding (Hampe Rite – Initiatie van de Heler) en ik heb de gehele rite (en dag) ervaren als fijn, ontspannend, zacht en liefdevol.’Lees meer...

“Ik heb al eerder gewerkt vanuit de Godin en was al bekend met de vorm van een dergelijke ceremonie. Zowel nu, als toen, heb ik geen overweldigende of bijzondere energie of andere gewaarwordingen ervaren. Ik weet dat energie toch haar werk doet en vertrouw erop dat processen starten en plaatsvinden.
Een dag later merkte ik dit aan mijn lichaam, deze begon letterlijk los te laten vanuit mijn buik. Tijdens de inwijding ervoer ik een druk verschil in mijn oren, dit was van korte duur. De dagen erna heb ik diverse inzichten ervaren, maar die houd ik voor mijzelf.

Ik raad deze ceremonie bij Sanna zeker aan, vanwege de ceremonie en haar symboliek en vanwege Sanna als mens en begeleidster.”

Kimalou, april 2015.

“Mijn eerste les Munay Ki heb ik binnen. En het kwam over!  Sanne ontwapent direct door haar authenticiteit en eerlijkheid. Haar speelse en humoristische benadering is een verademing vergeleken met de overmaat aan zwaarwichtigheid die je in spiritueel Nederland soms tegenkomt” Lees meer...

“Sanna’ s enthousiasme werkt aanstekelijk; er is geen moment dat je denkt officieel ‘op les’ te zijn (in de saaie zin van het woord), bovendien is Sanna volledig en dynamisch onderdeel van de groep en van het gebeuren, als inspirator en deelnemer tegelijk. De schitterende locatie in de natuur, maakt de vuurceremonie plus de energieoverdracht die ik gisteren mocht ervaren nog waardevoller. Ik voelde mij erna meer gerond, aanwezig, in mijn lijf.”
F. F.13 april 2015

13th Rite of Munay Ki: Womb Healing Rite
Om wille van privacy anoniem geplaatst

“Mijn ervaring van de Womb Rite bij Sanna was overweldigend. Sanna heeft het hele proces liefdevol begeleid. Bij mij is er veel losgelaten (pijn rondom angst van mijn baarmoederkanker, net ondergane chemo, seksueel misbruik, geweld, woede, verdriet). Wat voelde dat goed en wat voelde ik mij gedragen. Ik geniet nu nog na van deze bijzondere rite.”

Sanna! Wat een prachtige avond. Ik ben het nog aan het “verteren”. Het was inderdaad intens. Mijn ervaring: Mijn moeder’s moeder (en haar lijn) was sterk aanwezig voor mij op dit avond. Ik voelde een verbinding met haar, met wat zij mij heeft energetisch doorgegeven, van wat ik wil koesteren en wat ik wil loslaten. Sanna, haar helpers en de andere vrouwen hebben een respectvol, veilig en liefdevol ruimte (geestelijk, lichamelijk en energetisch) gecreëerd, wat hielp mij om zo volledig mogelijk over te geven aan die ervaring, om de energie te laten stromen en om helderheid te krijgen cruciale elementen van mijn helingspad. Het was een krachtige en intens ervaring met een diepe innerlijke werking. Dank. Dank. Dank.”

Lees meer...

” De Womb Healing was voor mij een hele diepe cleansing van de wonden uit dit leven als van mijn voorgaande levens.
Wonden van mijn voormoeders werden tijdens deze mooie liefdevolle healing geheeld. Het was een warm bad van liefde waarin ik mocht loslaten. Diepe dankbaarheid.
Ik heb inmiddels mijn na ritueel gedaan en het voelt dat ik nog wel een paar keer het zal gaan herhalen om het nog verder en dieper te gaan bekrachtigen. Nogmaals heel erg bedankt voor je liefdevolle aandacht tijdens de gehele ceremonie.”

Energetische Inkapadoefening: Hemel- en aarde energie ervaren.

Reikisessies

“Onlangs heb ik van Sanna een Reikibehandeling gekregen. Hoewel ik bekend ben Reiki (uit een grijs verleden), was dit voor mij een heel bijzondere ervaring. Ik voelde me aan het begin van de behandeling direct op mijn gemak. Sanna vroeg mij vooraf om in stilte voor mezelf te benoemen waar ik de Reiki voor wilde hebben. Al een paar weken had ik last van lichte koorts en een opgeblazen gevoel in de maagstreek, waardoor ik nogal vermoeid raakte. Dus wilde ik graag van de koorts en het opgeblazen gevoel af.

Tijdens de behandeling ging ze met haar handen mijn hele lichaam langs en besteedde extra tijd aan mijn buik en middenrif. Ik voelde mij meer en meer ontspannen en het opgeblazen gevoel verdween geleidelijk. Ik moest er letterlijk diep van zuchten, wat een opluchting. Na de behandeling voelde ik mij nog steeds heel erg prettig en was verbaasd dat een deel van de klacht al zoveel minder was. De koorts verdween in de volgende dagen en is niet meer terug gekomen.

De manier waarop Sanna mij behandelde sprak mij ook erg aan: veel warmte, geduld, aandacht en rust, met speciale aandacht voor mijn klachten, zonder dat ik haar dat had verteld! Het was het indrukwekkend om te ervaren dat het haar zelf ook goed deed, mooi om dit samen te delen.”
L.S.

“I had a serious accident during gym a couple of years ago, and twisted my neck. Since then, I have severe back pain. That morning I couldn’t stand up at all and had a lot of pain. Sanna asked me if she could help me and if she was allowed to put her hands on my back to see if it would help. I said yes. She did, and I felt two huge spirals coming down, spinning trough me. My whole body and around me felt like ‘twirling’. I never felt something like that before. The pain was gone, never came back.. and as a bonus…, my sleeping problems are gone. She was so nice to explain afterwards what had happend. She was deeply surprised too, and happy to have this experience together. Thanks sweet girl!”

“De manier waarop Sanna de windrichtingen, Spirits en krachtdieren aanroept voor ondersteuning in het helingsproces via Reiki voelt krachtig.
Doordat Sanna duidelijk aangeeft wat zij gaat doen en wat er kan worden ervaren voel ik me veilig en geborgen. Met een heerlijk warme deken kan ik in mijn ontspanning vallen om zo de Reiki-energieën via Sanna zijn weg te laten vinden. Mijn lichaamsdelen via de handen van Sanna werden heerlijk warm en de Reiki-energie stroomde rijkelijk dor me heen. Dank je wel Sanna voor je liefdevolle zijn.”
P.M.