Wie ben ik

Ik ben Sanna Jansen, een veelzijdige,  energieke, liefdevolle en levenslustige veertiger die haar energetische talenten graag met anderen deelt.

Sommigen dichten mij hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit toe. Zelf geloof ik dat in ieder mens een gevoelig, prachtig licht wezen schuilt, als je eenmaal weet P1050079hoe je de zwaarte in je leven kunt loslaten.
Ook intelligentie, creativiteit en vaardigheden kan ieder mens naar elk gewenst niveau ontwikkelen. Ja, echt elk mens: ook jij!

Ik gun met mijn hele hart ieder mens zijn persoonlijke heling. Zodat je weer volop kunt leven, of door jouw levensprocessen kunt gaan op de manier zoals jij wenst. Die ‘binnentijd’ heb ik mijzelf jarenlang gegund. Voor mij is er geen tijdspad aan verbonden, wel de wens om goed voor jezelf te (gaan) zorgen, en het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkelingsweg. Zelf heb ik dat ook gedaan, jarenlang, en tegen de gevestigde orde in. Het heeft mij veel, zo niet alles, gegeven.

Met heel mijn hart houd ik graag je hand vast op deze zoektocht. Ik sta dus naast jou, niet boven of onder jou.

De kenmerken van mijn werkwijze zijn: Diepgang, intens, liefdevol, authentiek en gebracht met humoristische kwinkslagen, en vooral… veel zelf doen & ervaren.

Mijn levensweg tot nog toe

Als kind was ik een uiterst sociaal, uitbundig en over het algemeen vrolijk wezen dat gek was op de natuur, ravotten en spelen. Met plezier heb ik gestudeerd tot mijn 35e levensjaar en erna met overgave als innovatief campagnecoördinator en projectleider gewerkt. Daarnaast behoorden wereldreizen, natuurbeleving, trektochten in berg en woestijn, en duizenden kilometers wandelen Azië door Zuid-Europa tot mijn domein. Juist daarin ontwaakte mijn innerlijke wijsheid weer: ik had mezelf onbewust tot op het bot aangepast aan de consumptiemaatschappij en was met mijn Amsterdamse yuppenappartement het symbool ervan:-)

Opeens droomde ik van innerlijke rust, gewoon plezier hebben, harmonie met mensen om mij heregenboogkolibrie en ervaren, wekenlange wandelingen, weer libellenvleugels bestuderen zoals ik als kind deed, buiten-natuur-en-nog-eens-buiten, vrijheid, mijn trauma’s helen en afzijn van die immer snel weg geslikte tranen.

Bovendien begon mijn mystieke vermogens en helende gaven zich verder te ontwikkelen. De wens om zelf een energetische praktijk te openen, was geboren.

Dus gaf ik mijn kantoorcarrière op en verkocht mijn appartement, zodat ik tijd, geld en ruimte kreeg om in rust mijn nieuwe dromen te vervolmaken.

Inmiddels woon ik in bos in het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, en mijn energetische praktijk bloeit. Ik beleef er veel plezier aan om anderen op weg te helpen in hun eigen ontwikkelingsweg en persoonlijke kracht.

Kan Sanna dat dan allemaal zomaar…?

Nee, ik heb vele trainingen en workshops gevolgd, vanaf mijn 23e levensjaar tot nu. Bij sjamanen, mystici, healers, reikimasters  uit binnen- en buitenland. Theta- en deltameditatie brachten verdieping. Belangrijkste is dat ik jaren- en jarenlang de tijd heb genomen voor de integratie en toepassing van het geleerde. Ik heb regelmatig periodes bezonnen in de natuur, energetische oefeningen gedaan, al wandelend gemediteerd. En nog gun ik mijzelf ik dat. Zodat ik het geleerde in lijf, geest en ziel ook echt kan ervaren.

In deze nieuwe tijdscyclus na 2012 pakken mensen het veel sneller op, soms zelfs in een dag of een paar weken. Het is een andere tijd. Spirituele, sjamanistische en mystieke kennis kun je je nu snel eigen maken als je dat wenst, en er ruimte voor maakt. Kijk maar eens naar de ervaringen van deelnemers bij de Testimonials.

Als je iets aandacht geeft, dan groeit het. Dat geldt voor mijn helende handen, mijn intuïtie, sensitieve gaven en innerlijk weten, en vermogen om energietransmissies door te geven. En uiteindelijk om al je dromen in werkelijkheid te creëren.
Dat geldt voor iedereen, ook voor jou: een stralend en liefdevol leven kun je zelf vormgeven!