Munay Ki Vuurceremonie & Stiltewandeling 11 mei

Munay Ki Vuurceremonie & Stiltewandeling, te Doorn zaterdag 3 mei 

Met plezier nodig ik je uit voor een Munay Ki ervaringsmiddag met Vuurceremonie in Doorn op zaterdag 3 mei of zondag 11 mei van 12.30 – 18.00 uur. Samen maken we er een feestje van!

   vuur

Tijd voor jezelf, energiewerk vanuit het hart, delen & lachen & genieten met mensen om je heen, en een liefdevol programma met bijzonder vuurritueel buiten. Munay Ki is de ‘wil van het hart’. Ik laat je er op een hele warme, speelse, heldere en ervaringsgerichte manier ermee kennismaken.

Jouw bijdrage is je komst, en iets lekkers voor bij de thee. Een donatie stel ik op prijs, maar hoeft niet, als je het niet hebt.

 Munay Ki ritueel in de natuur

Ik neem je graag mee de natuur in om je band met al ‘t leven om je heen te voeden. Munay Ki staat voor de wil van het hart, jouw levensbron, en is een spirituele traditie uit Zuid-Amerika.

Middels een stiltewandeling, een natuuraanroeping en een Munay Ki vuurceremonie laten wij alle natuurkrachten weer door ons heen stromen. Het element vuur heeft een transformerende kracht. Je geeft met je intentie van je hart aan t vuur wat je los wilt laten, en vraagt terug wat je graag in je leven wilt. Heb je niks met rituelen? Geeft niks, ga mee en geniet van de natuur en mensen om je heen!

Meld je aan, vol is vol

Ik wil je vragen je aan te melden o.v.v. event en datum via sannajansen@gmail.com.  Er is tot nog toe meer belangstelling dan plaats voor deze heerlijke ervaringsmiddagen. Dus is het fijn als je je er ook aan verbindt als je je opgeeft. Liefst uiterlijk 3 dagen tevoren. Op de dag zelf kun je Sanna bereiken op 06 51 63 02 81, als er iets is.

 Hoe laat & waar? 

We verzamelen ons om 12.30 uur op de parkeerplaats van camping De Bonte Vlucht, Leersumsestraatweg 23, 3941 MN te Doorn.

-Vanaf Utrecht CS brengt bus 50 naar Wageningen je hierheen in 50 min., vanaf de Biltstraat is dat 40 minuten. Vanaf Driebergen Zeist CS vertrekt deze bus om 12.02 uur op za 3 mei, en 11.59 uur op zo 11 mei, en  is het nog maar 18 minuten per bus, ook lijn 50 richting Wageningen a/d voorzijde & hoofdingang van het station. Stap uit bij bushalte Sonora, 2,5 km na t dorp Doorn en steek de weg over. Loop met de richting van de bus mee, zo’n tweehonderd meter, en aan de linkerzijde bevind zich Camping De Bonte Vlucht. Je bent dan helemaal op tijd.                                                                                 – Voor auto’s is voldoende plek, parkeren is er gratis.

 Praktisch: wat neem je mee? 

– Kleed je op t weer, trek wandelschoenen aan, en neem regenkleding (jas/broek) mee als er regen word voorspeld. Dan blijf je comfortabel als we zo’n 2 uur buiten werken.   – Sloffen voor binnen. Iets lekkers voor bij de thee voor allen, iets te smikkelen voor jezelf voor tussen door, een flesje water voor buiten, en een donatie als je dat kunt.

Zorg goed voor jezelf

Neem de tijd voor deze bijzondere ontmoeting met jouw hart, de natuur, het vuur en mensen om je heen. . Geniet, voel je hart, en vooral … neem de tijd. Als het mogelijk is… Houd de rest van de dag vrij in rust, dan haal je er t meeste uit voor jezelf. Uit ervaring heb ik geleerd dat ‘t veel met je innerlijk kan doen.

Liefs, en wie weet tot dan,

Sanna Jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *