Munay Ki Vuurceremonie 16 maart

Munay Ki Vuurceremonie & Stiltewandeling, te Doorn
16 maart 2014

 vuur

Tijd voor jezelf, energiewerk vanuit het hart, delen & lachen & genieten met mensen om je heen, en een liefdevol programma met bijzonder vuurritueel buiten. Munay Ki is de ‘wil van het hart’. Ik laat je er op een hele warme, speelse, heldere en ervaringsgerichte manier ermee kennismaken.
Jouw bijdrage is je komst, en iets lekkers voor bij de thee. Een donatie stel ik op prijs, maar hoeft niet, als je het niet hebt.

Munay Ki ritueel in de natuur
Ik neem je graag mee de natuur in om je band met al ‘t leven om je heen te voeden. Munay Ki staat voor de wil van het hart, jouw levensbron, en is een spirituele traditie uit Zuid-Amerika.
Middels een stiltewandeling, een natuuraanroeping en een Munay Ki vuurceremonie laten wij alle natuurkrachten weer door ons heen stromen. Het element vuur heeft een transformerende kracht. Je geeft met je intentie van je hart aan t vuur wat je los wilt laten, en vraagt terug wat je graag in je leven wilt. Heb je niks met rituelen? Geeft niks, ga mee en geniet van de natuur en mensen om je heen!

Meld je aan, vol is vol
Ik wil je vragen je aan te melden via [email protected]. Liefst uiterlijk 1/2 dagen tevoren. Op de dag zelf kun je mij bereiken op 06- 51 63 02 81.
Er is tot nog toe meer belangstelling dan plaats voor deze heerlijke ervaringsmiddagen op donatiebasis. Dus is het fijn als je je er ook aan verbindt als je je opgeeft. Op de dag zelf kun je Sanna bereiken op 06 51 63 02 81, als er iets is.

Hoe laat & waar?
We verzamelen ons 16 maart om 12.30 uur op de parkeerplaats van camping De Bonte Vlucht, Leersumsestraatweg 23, 3941 MN te Doorn.
-Vanaf Utrecht CS brengt bus 50 naar Wageningen je in 50 minuten hierheen (v.a. Biltstraat 40 min). Stap uit bij bushalte Sonora, 2,5 km na t dorp Doorn en steek de weg over. Loop met de richting van de bus mee, zo’n tweehonderd meter, en aan de linkerzijde bevind zich Camping De Bonte Vlucht.
– Voor auto’s is voldoende plek, parkeren is er gratis.

Zorg goed voor jezelf
Neem de tijd voor deze bijzondere ontmoeting met jouw hart, de natuur, het vuur en mensen om je heen. . Geniet, voel je hart, en vooral … neem de tijd. Als het mogelijk is… Houd de rest van de dag vrij in rust, dan haal je er t meeste uit voor jezelf. Uit ervaring heb ik geleerd dat t veel met je innerlijk kan doen.

Praktisch
– Trek warme kleding & wandelschoenen aan, en neem regenkleding (jas/broek) mee als er regen word voorspeld. Dan blijf je comfortabel als we zo’n 2 uur buiten werken. Ook bij 10 graden & zon word je snel koud als je te licht gekleed bent. – Sloffen voor binnen. Iets lekkers voor bij de thee.
– Als je zin hebt, kan je ook blijven avondeten na het programma! Zo ja, dan neem je zelf een klaargemaakt gerechtje voor de gezamenlijke avondmaaltijd. Dan delen we alles met elkaar .

Sanna Jansen,

Geefster van sjamanistische kennis, Munay Ki workshops, reiki, plezier en liefde,

www.regenboogkolibrie.nl (in wording), [email protected], 06 51 63 02 81,
faceboek: sanna jansen, doorn