Munay Ki Inwijdingen

Hoe werken de inwijdingen van Munay-Ki?

Bij elke inwijding wordt er op energetische wijze een zaadje in jouw energieveld geplant. Na de inwijdingen ben jij zelf verantwoordelijk voor de zorg van deze zaden. Dan begint je Reis pas echt en met jou het ontkiemen en wortelen van deze inwijdingen die in jou gaan groeien, bloeien en vrucht voortbrengen.

Dat leer je in deze training door middel van kennis van de Inca-kosmologie, kawsay (levende energie) de universele wet van Ayni (wederkerigheid) de vuurceremonie, de kracht van intenties vanuit je hart, het openen van een Sacred Space en jouw Wiragocha. Hierdoor is het mogelijk dat je reuzenstappen kunt zetten in je eigen transformatieproces en daardoor in de evolutie van de mensheid als geheel. De Munay-Ki belooft een versnelde transformatie naar hoger bewustzijn.

De negen inwijdingen

  1. Hampe Rite – initiatie van de Heler; activeert je vermogen tot heling van jezelf en van anderen
  2. Chumpi Rite – initiatie van de Banden van Kracht; vijf energetische banden die werken als filters en je spirituele bescherming geven
  3. Ayni Karpay – initiatie van Harmonie; verbinding met de 7 archetypen. De slang, de jaguar, de kolibrie, de adelaar/condor, de hoeders van de beneden, midden- en bovenwereld.(Meer informatie: Archetypen). 
  4. Kawaq Rite – initiatie van de Ziener;  activeert de innerlijke ziener in je en daarmee je vaardigheid om de onzichtbare wereld van energie en spirit te gaan waarnemen.
  5. Pampamesayok – initiatie van de Hoeder van de Dag; deze dienen het vrouwelijke principe, Moeder Aarde en haar natuur. Je vrouwelijke energie wordt in balans gebracht.
  6. Altomesayok – initiatie van de Hoeder van Wijsheid;  helpt je te verbinden/in balans te brengen met het mannelijke in jezelf en in relatie met de hemel en Vader Zon, en met de heilige bergtoppen op de wereld.
  7. Kuruk Akuyek – initiatie van de Hoeder van de Aarde; verbinding met de aartsengelen die waken over de Melkweg. Deze initiatie laat je zogenoemde ‘godbrein’ ontwaken, het brein van de telepathie.
  8. Mosok Karpay – initiatie van de Hoeder van de Sterren; inwijding van de Tijd die Komt; je DNA wordt opnieuw geïnformeerd met de laatste codes voor de Nieuwe Mens o.a. je verouderingsproces begint te vertragen.
  9. Taytanchis – initiatie van de Schepper of Creator; deze initiatie activeert je goddelijke natuur, het Licht van Creatie, de Schepper in jou.

inkakruis

Meer weten over de 9 inwijdingen?

Klik op munay-ki-inwijdingen-meer-info