Munay Ki Energietransmissie van de Healer en Vuurceremonie

Workshop Munay Ki, inwijding in healing & vuurceremonie
Door: Sanna JansenvuurMunay Ki staat voor de ‘wil en kracht van het hart ineen’  en is een spirituele traditie van de Q’eros indianen uit Peru. Munay Ki is de weg van het hart, en bestaat uit een serie van 9 energietransmissies. Deze kennis en wijdingen hebben Qéros Indianen 500 jaar generatie op generatie bewaard, voor deze Nieuwe Tijd en overdracht naar ‘t Westen sinds de jaren negentig.

Naast levendige uitleg over de basisprincipes, van de Munay Ki traditie ontvang je de eerste energietransmissie. Dat is Hampe Rite, de Rituele Wijding van de Healer en activeert jouw vermogen tot heling van jezelf en van anderen. Het doet een diepe, zachte onderstroom van liefde en begrip ontwaken. Het is een zegening en een bekrachtiging die van meester op leerling wordt doorgegeven. Als leerling wordt je opgenomen in de cirkel van genezers en het geeft je een verbinding met de sjamanen die deze inwijding in het verleden ook hebben ontvangen.
De vuurceremonie, is de kernceremonie van Munay Ki. Elke energietransmissie is een energetisch zaadje dat in jouw systeem wordt geplant. Daarna breng je jouw zaad tot bloei met de kracht van het transformerende element vuur.

Zie ervaringen Munay Ki: Energietransmissie van de Healer
Meer weten over Munay KI?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *