Contact

Regenboogkolibrie: Energetische praktijk voor een stralend en liefdevol leven
Sanna Jansen
Leersumsestraatweg 23
3941 MN Doorn
Tel: 06 51 63 02 81
Email: [email protected]
Mocht ik niet bereikbaar zijn, zal ik normaliter binnen 2 dagen contact met je opnemen.

Aanmelden voor workshops, trainingen of events
Je aanmelden voor workshops, events en trainingen doe je via de inschrijvingsformulieren die aan de betreffende activiteit – zie agenda jaaroverzicht – gekoppeld zijn. Onderaan elke activiteit staat een inschrijvingsformulier. Pas na betaling is de inschrijving definitief. Wil je op de dag zelf, of de dag ervoor nog weten of er plaats vrij is? Bel mij dan, mocht ik even niet kunnen opnemen, dan bel ik even terug.

De trainingen en introworkshops Munay Ki vinden plaats op bovenstaand adres, en in geval van grotere groepen in omgeving Doorn, Amersfoort of Utrecht. In overleg vanaf 4 personen kan er een intro Munay Ki Workshop op locatie verzorgd worden.

Reikibehandelingen geef ik bij jou thuis, of desgewenst op bovenstaand adres.

Vrouwencirkels: wisselende locaties

Natuurceremonies: wisselende locaties

Route informatie:
Leersumsetraatweg, nummer 23, bevindt zich op het terrein van Camping Bonte Vlucht, aan de N225 zelf. De N225 heet aan de ene zijde  Leersumsestraatweg en aan de andere zijde Rijksstraatweg, maar het is gewoon dezelfde lange weg.

Openbaar vervoer:
Vanaf station Driebergen-Zeist gaat bus 50 richting Wageningen 2 x per uur en brengt je in 18 minuten bij bushalte Sonora, 3 km na het dorp Doorn. Vraag de chauffeur erom.
200 meter verderop, met de richting van de bus mee, vind je aan je linkerhand Leersumsetraatweg 23, op het terrein van Camping Bonte Vlucht.
Lijn 81 – Woudenberg – Zeist – Veendendaal de Klomp stopt eveneens bij Halte Sonora, Doorn.