Munay Ki Training 4 zondagen 7, 14, 21, 28 januari 2024

Munay Ki Training

Munay Ki bestaat al ontelbare jaren en vindt haar oorsprong bij de Qéros indianen uit de hoge Andes in Peru. Het is het pad van de Inca’s naar verlichting en wereldvrede, bestaand uit negen inwijdingen.  Deze energietransmissies veranderen de kijk op jezelf, de ander en het grotere geheel om je heen.

Door een verschuiving van perceptie leer je veranderingen te laten plaatsvinden via je hahartvuurrt.
Daardoor kom je volledig in jouw kracht te staan. De kracht van Munay Ki is het ontwaken en verdiepen van een enorme liefdeskracht.

De 9 Munay Ki Energietransmissies

  • Activeren je energieveld en haar kracht om te manifesteren en te creëren,
  • Transformeren je leven vanuit een basis van schaarste naar een basis van overvloed, en leven in het Nieuwe Gouden Tijperk van na 2012

De Munay-Ki-inwijdingen zijn ons geschonken door de sjamanen/mystici van de Q’eros, een volk uit het Andesgebied van Peru. De Q’eros zijn de laatste nog traditioneel levende, rechtstreekse afstammelingen van de Inca’s. Zij hebben tot op heden hun aloude traditie en leefwijze op een heel pure en oprechte manier behouden. Aan de Q’eros is voorspeld dat het NU de tijd is om hun wijsheid, levenswijzen en rituelen te delen met de wereld en daarmee de mensheid en de aarde te genezen van vernietiging en terug te brengen naar harmonie. Ook andere inheemse Andesvolkeren en Amazonesjamanen hebben bijgedragen aan de overdracht van Munay Ki wijdingen.

De inwijdingen zijn energietransmissies. Elke inwijding is een stap naar jouw hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid als geheel.

De Munay-Ki is als een treinkaartje voor de reis op weg naar vrijheid om te zijn wie je in wezen bent en naar het bewust-zijn van eenheid. De Munay-Ki voert je voorbij de illusie van afscheiding. Het herstelt de verbinding met je innerlijke kracht, met je eigen goddelijke natuur.

Veel leren en doen

Je gaat naast ervaren van ‘nieuwe energieen” en ‘voelen, zelf ook praktisch aan het werk. Je leert o.a.
– Een Gewijde Ruimte op te zetten
– Je Zielsruimte te openen en gebruikenadelaar heel mooi
– Met krachtdieren te werken,
– Vuurceremonies te houden,
– Je helende handen te gebruiken,
– Hoe je helend kunt ‘smudgen’. Werken met de elementen (water, aarde vuur, lucht, ether), veer en salie om jezelf en anderen klaar te maken voor een ritueel, of om zware energie weg te halen
– Je Banden Van Kracht te onderhouden
– Je leert met Moeder Aarde en Vader Hemel werken,
— thuis een altaar maken
– Je krijgt diverse meditaties mee,
– en na een maand integratie kun je de inwijdingen zelf doorgeven.

– Een Munay Ki Terugkomdag waar je o.a. de Eerste Inwijding oefent op jouw introducees – onder mijn begeleiding -, is optioneel. Ook houden we dan een Vuurceremonie, Openen Sacred Space en houden in de middag een Despacho (vuuroffer).

Op de website vind je onder Munay Ki Training uitgebreide achtergrondinformatie over Munay Ki, De 9 energietransmissies, de krachtdieren, testimonials (ervaringen van anderen),  en meer.

Trainingsdata:
Tijd: 10.30 – tot 16.30 uur (uitloop naar 17.00 mogelijk) – training & energietransmissies
Locatie: Regenboogkolibrie Thuishaven, Lipperkerkstraat 356, 7533AM Enschede (gratis parkeren)
Investering: € 450,- incl Munay Ki reader met hoe de inwijdingen zelfs door te geven, meditaties, Altaarkaars, Pi-stone en Inkapadoefening.
Aanmelding/informatie: via sannajansen@gmail.com o.v.v. van type en data training en je voor- en achternaam, je volledige adresgegevens, mail en telefoonnummer, of bel mij 06 51 63 02 81 bij vragen. Na betaling is je aanmelding definitief.