26 sept.13th Rite Munay Ki, Womb Healing

 women only edition
moeder-aarde zittend vlinder
The Womb is not a place to store fear and pain.
The Womb is to create and give birth to life.

 

Er is een´lineage´, een lijn van vrouwen, die zichzelf bevrijd hebben van lijden.  Deze lijn helpt ons herinneren dat wij het lijden nu kunnen loslaten en in onze kracht gaan staan.  Onze baarmoeder is geen plek om angst en pijn te bewaren. Onze baarmoeder is een plek van creatieve kracht en baren van nieuw leven. De kosmische vrouwelijke spirit  herinnert ons aan deze eenvoudige en vitale waarheid. Zij heeft ons de 13e rite van de Munay-Ki gegeven.

The Rite of the Womb Healing
Deze rite is een gift aan jezelf , aan elkaar en een krachtige ´cleansing´ wereldwijd. Vrouwen en mannen kunnen de trauma´s op dit gebied achter zich laten. Deze initiatie, is een ´heling´ en een ´blessing´ en activeert jouw vrouwelijk kracht.
De rite van the womb (baarmoeder) is zeer krachtig en brengt in alle zachtheid jouw moederschoot van creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop zal kunnen stromen. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn.

In de vrouwencirkel maken we contact met onze pijn en met wat we willen manifesteren nadat er weer creatie-ruimte is gekomen.
Wij werken met de energie van onze harten, baarmoeders, bloemblaadjes, adem en intentie, water, en het transformerende element vuur. Ook leer je hoe je deze rite bekrachtigt bij Volle Maan en jouw relatie met Moeder Aarde.
De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de initiator naar jou.  Vanaf het moment dat jij de energie in jouw baarmoeder hebt, ben je verbonden met de kosmische baarmoeder. Deze 13e inwijding komt uit een lineage van de school van ‘The Four Winds’. Als je het eenmaal ontvangen hebt, dan geef je het door aan zoveel mogelijk vrouwen.

Kosten voor de avond: € 35,- / women only
Locatie, Leersumsestraatweg 23, Doorn
Let op, deze avond is alleen voor vrouwen.  

Aanmelding kan via het inschrijfformulier hieronder én door € 35,-   over te maken op IBAN: NL79RABO 03851.51.004 t.n.v L. Schaapveld, Haren onder vermelding van Womb Healing 26 september + je naam.
Je ontvangt een bevestigingsmail en route/informatie.

Meebrengen
– Water uit een rivier, beek, vijver, bron uit je buurt (in jampotje).
– Slofjes.

vrouw maan water

Website: Four Winds, founder of Munay Ki Womb Rite:
Rite of the Womb video

FAQ, Wat is het verschil tussen Munay Ki  en de Munay Ki 13e Rite?
De naam 13th Rite of Munay Ki, Womb Healing, verwijst naar de menstruatiecyclus van 13 manen van een vrouw. Daarom heet zij de 13e Rite. Een Rite bevat een energietransmissie, ook wel initiatie of inwijding genoemd.
Hier lees je meer over Munay Ki, een set van 9 energietransmissies, die Regenboogkolibrie in een vierdaagse training doorgeeft. Wil je proeven en de eerste Energietransmissie van de Healer zelf ervaren? Kom dan naar een introworkshop Munay Ki, zie voor data het agenda jaaroverzicht
Munay Ki Rite, 10, 11, 12 bestaan niet.  De 13e rite is dus een symbolische naamgeving.

[google_maps id=”776″]