17 mei Munay Ki Introworkshop: Vuurceremonie & Energietransmissie van de Healer

vuurZondag 17 mei: 13.00 -17.30 uur te Doorn

Munay Ki staat voor de ‘wil en liefdeskracht van het hart ineen’  en is een spirituele traditie van de Q’eros indianen uit Peru. Munay Ki is de weg van het hart, en bestaat uit een serie van 9 energietransmissies. Deze kennis en wijdingen hebben Qéros Indianen 500 jaar generatie op generatie bewaard, voor deze Nieuwe Tijd en overdracht naar ‘t Westen sinds de jaren negentig.

In deze middagworkshop Munay Ki  krijg je uitleg over basisprincipes van de Munay Ki traditie ontvang je de eerste energietransmissie.
Dat is de  Hampe Rite, de Energietransmissie van de Healer en activeert jouw vermogen tot heling van jezelf en van anderenHet doet een diepe, zachte onderstroom van liefde en begrip ontwaken. Het is een zegening en een bekrachtiging die van meester op leerling wordt doorgegeven. Als leerling wordt je opgenomen in de cirkel van genezers en het geeft je een verbinding mportet sannaet de sjamanen die deze inwijding in het verleden ook hebben ontvangen.

De vuurceremonie, is de kernceremonie van Munay Ki. Elke energietransmissie is een energetisch zaadje dat in jouw systeem wordt geplant. Daarna breng je jouw zaad tot bloei met de kracht van het transformerende element vuur bij het altaar van kaarslicht en edelstenen.

Zie ervaringen Munay Ki: Energietransmissie van de Healer
Meer weten over Munay KI?

Hoe kun je er thuis mee verder
Aan het eind van de middag krijg je een map mee naar huis, zodat je er zelfstandig verder mee aan de slag kunt. Er staat in hoe je een gewijde ruimte creeert, hoe je jouw persoonlijke heilige werkruimte op zielsniveau opent, en hoe je een vuurceremonie zelf uitvoert.
Kortom: hoe jij jouw zaadje van de energietransmissie van de Healer voedt om de stroom onvoorwaardelijke liefde van jouzelf te borgen. En om de helende kracht in je handen, adem en ogen verder te ontwikkelen. Die helende gebruik gebruik je eerst voor jezelf, en als je dat wilt ook bij anderen. Geef het tijd, warmte en zachtheid om te ontwikkelen.

Uit ervaring heb ik geleerd dat je de helende kracht kunt vergelijken met Reiki 1. Reiki 1 en/of 2 beoefenaren ervaren een toegenomen kracht in de handen.

Aanmelding en betaling
Na aanmelding voor de workshop middels het formulier hieronder, ontvang je een bevestigingsmail en betalingsinformatie.  Na betaling is je inschrijving geldig. Speciaal voor minima is de bijdrage lager, 20 euro i.p.v. 25 euro. Minima zijn mensen met een inkomen lager dan 900 euro netto per maand zonder spaargeld.

Hoe laat & waar & wat neem je mee?
– We verzamelen ons zondag 17 mei tussen 12.45 uur en 13.00 uur op de parkeerplaats van:
– Camping De Bonte Vlucht, Leersumsestraatweg 23, 3941 MN te Doorn. Kom a.j.b op tijd, want wij lopen om 13.00 uur gezamenlijk naar Sanna’s boshuisje in het Kaapse bos. Alleen kun je het niet vinden.
– Neem een lunchbox voor jezelf mee, en een flesje water. Kleed je naar het weer. Bij regen is er binnen een alternatief, met evengoed een vuurceremonie.

Parkeren gratis en OV tot voor de deur
–  OV: Vanaf Driebergen Zeist CS vertrekt lijn 50 naar Wageningen om 12.29 uur en is het nog maar 18 minuten per bus. Dan ben je op tijd. Deze bus vind je a/d voorzijde & hoofdingang van het station. Stap uit bij bushalte Sonora, 2,5 km na t dorp Doorn en steek de weg over. Loop met de richting van de bus mee, zo’n tweehonderd meter, en aan de linkerzijde bevindt zich Camping De Bonte Vlucht. Je bent dan helemaal op tijd.
– Voor auto’s is voldoende plek, parkeren is er gratis.

Zorg goed voor jezelf
Neem de tijd voor deze bijzondere ontmoeting met jouw hart, het vuur en mensen om je heen. .
Geniet, voel je hart, en vooral … neem de tijd. Als het mogelijk is… Houd de rest van de dag vrij in rust, dan haal je er t meeste uit voor jezelf. Uit ervaring heb ik geleerd dat ‘t veel met je innerlijk kan doen.

Meer weten over Munay KI?

Munay Ki

Munay Ki bestaat al ontelbare jaren en vindt haar oorsprong bij de Inca’s. Het is het Incapad naar verlichting en wereldvrede, bestaand uit negen inwijdingen.  Deze energietransmissies veranderen de kijk op jezelf, de ander en het grotere geheel om je heen.
Door een verschuiving van perceptie leer je veranderingen te laten plaatsvinden via je hart.
Daardoor kom je volledig in jouw kracht te staan.De kracht van Munay Ki is het ontwaken en verdiepen van een enorme liefdeskracht.

De 9 Munay Ki Energietransmissies

  • Activeren je energieveld en haar kracht om te manifesteren en te creëren,
  • Transformeren je leven vanuit een basis van schaarste naar een basis van overvloed,
  • Bereiden je voor op de grote ommekeer die vanaf 2012 is ingezet. 

De Munay-Ki-inwijdingen zijn ons geschonken door de sjamanen van de Q’eros, een volk uit het Andesgebied van Peru. De Q’eros zijn de laatste nog traditioneel levende, rechtstreekse afstammelingen van de Inca’s. Zij hebben tot op heden hun aloude traditie en leefwijze op een heel pure en oprechte manier behouden. Aan de Q’eros is voorspeld dat het NU de tijd is om hun wijsheid, levenswijzen en rituelen te delen met de wereld en daarmee de mensheid en de aarde te genezen van vernietiging en terug te brengen naar harmonie. Ook andere inheemse Andesvolkeren en Amazonesjamanen hebben bijgedragen aan de overdracht van Munay Ki wijdingen.

De inwijdingen zijn energietransmissies. Elke inwijding is een stap naar jouw hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid als geheel.

De Munay-Ki is als een treinkaartje voor de reis op weg naar vrijheid om te zijn wie je in wezen bent en naar het bewust-zijn van eenheid. De Munay-Ki voert je voorbij de illusie van afscheiding. Het herstelt de verbinding met je innerlijke kracht, met je eigen goddelijke natuur. Zo brengt de Munay-Ki je bij je ware bestemming hier op aarde.

Op de website vind je onder Munay ki Training uitgebreide achtergrondinformatie over Munay Ki, De 9 energietransmissies en meer.

17 mei Munay Ki Workshop: Energietransmissie van de healer & Vuurceremonie

[google_maps id=”776″]